menu
Word Lid
Bijzonder grote opkomst voor “Tom (Van Grieken) op toer” in Dendermonde

Exact 1 jaar voor de lokale verkiezingen bezocht Tom Van Grieken vrijdagavond Dendermonde met zijn succesvol concept “Tom op toer”. Meer dan driehonderd enthousiaste mensen ontvingen Tom van Grieken in café Steca op de Grote Markt. Niet alleen voor een energieke toespraak tekenden vele Dendermondenaars present, Tom Van Grieken trakteerde ook op de nodige frisse pintjes.

“Wij zullen er ook alles aan doen om op 13 oktober 2024 ook in Dendermonde de grootste te worden zodat we hier aan zet zijn”

Barbara Pas, fractievoorzitter in het federaal parlement en Dendermonds boegbeeld voor Vlaams Belang had een duidelijke boodschap bij exact 1 jaar voor de lokale verkiezingen: “Peilingen zijn en blijven peilingen. Maar als al die peilingen één ding wel gemeen hebben is dat Vlaams Belang de grote overwinnaar kan worden van de verkiezingen. En dat zal niet alleen een groot historisch moment met zich meebrengen maar zal ook een grote verantwoordelijkheid inhouden. En daarom verklaar ik hier, 1 jaar voor de verkiezingen, recht tegenover het stadhuis dat Vlaams Belang klaar is om de grote uitdager te zijn van de huidige coalitie. Vlaams Belang zal in 2024 niet alleen er alles aan doen om de grootste partij van Vlaanderen te worden maar wij zullen er ook alles aan doen om op 13 oktober 2024 ook in Dendermonde de grootste te worden zodat we hier aan zet zijn. We zijn er klaar voor. De Dendermondenaars hebben recht op ander en beter bestuur.”

“Tussen de mensen is waar politiekers moeten zijn en niet in de Brusselse ivoren torens”

Tom op toer is al jarenlang een succesvol concept. Tientallen steden en gemeentes werden reeds bezocht maar 1 jaar voor de verkiezingen koos Tom Van Grieken bewust voor Dendermonde, als volgende stop voor zijn Tom op toer. Dendermonde is niet alleen de thuisbasis van Barbara Pas maar ook een belangrijke stad in de Denderstreek. Een streek waar Vlaams Belang een stevige kiesbasis heeft. Zo bleek ook uit de hoge opkomst in café Steca.

Tom Van Grieken, nationaal partijvoorzitter: “Ondanks de populariteit van sociale media is het enorm belangrijk dat politiekers voldoende tussen de mensen zijn. Dat is de reden waarom ik zo hou dat dit soort avonden. Samen met elkaar in direct gesprek gaan, samen elkaar aanmoedigen om te blijven strijden voor een eerst-onze-mensen-beleid en uiteraard om samen gezellig te genieten van een frisse pint. Het wordt tijd dat de gewone mensen terug gehoord worden. Het wordt tijd dat de Dorpsstraat het terug overneemt van de Wetstraat. Het wordt tijd dat we samen de elite doen luisteren. Het wordt tijd dat we in 2024 samen de Brusselse ivoren torens omver werpen en daarom roep ik jullie vandaag op om jullie schouders mee onder onze missie 2024 te zetten. Meld u aan bij uw lokale afdeling, overtuig vrienden om in 2024 massaal op Vlaams Belang te stemmen en zorg er samen met mij voor dat we in 2024 veel linkse traantjes zien.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF