menu
Word Lid
Drie Dendermondse kandidaten op de nationale lijsten van het Vlaams Belang

Barbara Pas, Isabel Van Acoleyen en Rudy Keppens zullen samen strijden voor elke stem, zowel voor het federale als het Vlaamse niveau. 2024 moet en zal het jaar van de verandering worden.

Op de partijraad van het Vlaams Belang werden de lijsten voor de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen goedgekeurd. De 42-jarige Isabel van Acoleyen uit Schoonaarde staat als veertiende effectieve kandidaat (lijstduwer eerste kolom) op de Oost-Vlaamse lijst voor het Vlaams Parlement. Sinds enige maanden is Van Acoleyen, die beroepshalve al 22 jaar in het onderwijs staat, voorzitter van de Dendermondse afdeling van het Vlaams Belang.

Daarnaast prijkt ook de 62-jarige Rudy Keppens uit Appels op de lijst voor het Vlaams Parlement, als twaalfde opvolger. Oud-militair Keppens is actief geweest in de internationale transportsector, en de voorbije vijftien jaar werkte hij als veiligheidsagent, onder meer op het NAVO-hoofdkwartier te Evere en op verschillende ambassades.

Eerder werd al bekendgemaakt dat huidig fractievoorzitter in de Kamer van Volksvertegenwoordigers en in de Dendermondse gemeenteraad Barbara Pas de Oost-Vlaamse Kamerlijst zal trekken. “Op die manier is Dendermonde goed vertegenwoordigd op de Vlaams Belang-lijsten. Samen met al onze sympathisanten zullen Isabel, Rudy en ikzelf strijden voor elke stem, zowel voor het federale als het Vlaamse niveau”, aldus Pas. “2024 moet en zal het jaar van de verandering worden.”

Frederik Pas

Persverantwoordelijke Vlaams Belang Dendermonde

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF